denslogo kl

  C.V. de Droadneggel & Schupp'ndrieters

Nieuws

Schupp’neggel van het jaar 2024

Carnaval is een geweldig feest voor en door de inwoners van Lattrop-Breklenkamp, georganiseerd door C.V. de Droadneggel & Schupp'ndrieters.

Een jaarlijks terugkomend onderdeel van dit carnavalsfeest is de 'Schupp’neggel van het jaar'. Een onderscheiding die wordt toegekend aan één of meerdere personen die zich op vrijwillige basis inzetten voor Lattrop-Breklenkamp. Dat kan zijn in het verenigingsleven, sportclub, ouderenwelzijn of
op welke manier dan ook. 20240120 Opening residentie Hofauto beste Schuppneggel en jeugdhoogheden 143

Uit de genomineerden is door een aantal oud-Markiezen een keuze gemaakt wie dit jaar de onderscheiding in ontvangst mag nemen. Op zaterdagavond 20 januari is door Markies Rob II, de oorkonde en het bijpassende beeldje van 'Schupp’neggel van het jaar 2024', uitgereikt aan Rob Arends.

Rob is zeer actief bij het Themakoor en Toneelvereniging Durido, waar hij al menig hoofdrol heeft gespeeld en de mooiste decors bouwt. Met zijn gevoel  voor humor en timing weet hij zowel bij Durido, als tijdens de buuts op het gala in Lattrop, de zaal plat te spelen.

Rob heeft een geweldig gevoel voor humor, waarmee hij iedereen weet te enthousiasmeren. Hij is nooit te beroerd om zijn handen uit de mouwen te steken en een ander te helpen. Daarmee is Rob de aangewezen persoon om in de spotlight te worden gezet door de gemeenschap van Lattrop-Breklenkamp!