denslogo kl

  C.V. de Droadneggel & Schupp'ndrieters

Nieuws

Markies Rob II en Sik Paul

Carnavalsvereniging 'De Droadneggel & Schupp'ndrieters' staat dit carnavalsseizoen onder leiding van Markies Rob Veldhuis en Sik Paul Zwiep.

 20240113MS DenS

Dit duo kwam zaterdag 13 januari bij Gasterij De Smid tevoorschijn als nieuw koppel van onze vereniging.

Markies Rob II is 42 jaar en is getrouwd met Karin Veldhuis. Samen hebben ze drie dochters, Anne van 12, Femke van 10 en Lauri van 6. Rob is al een aantal jaren actief bij de Bergvennenkapel en zij vieren dit jaar ook nog eens hun 40 jarig jubileum. In het dagelijks leven is hij Uitvoeringscoördinator Groen & Cultuurtechniek bij Twente Milieu. In zijn vrije tijd speelt hij trompet bij de Bergvennenkapel, rijdt hij graag op de Zündapp, houdt hij van wandelen, kamperen met z’n gezin en een feestje op z’n tijd.

Zijn Sik Paul is 51 jaar en woont samen met Suzan Scholte in ‘t Hoff. Samen hebben ze een dochter en een zoon, Mayre van 13 en Tycho van 11. In het dagelijks leven is hij Area Sales Manager bij Sensata in Hengelo. In zijn vrije tijd is hij regelmatig op de mountainbike te vinden. Daarnaast is hij actief als tafeltennisser bij TTV Dinkelland, waarvan hij ook de voorzitter is. Verder is hij een fervent windsurfer. Paul is al een aantal jaren actief bij de bouw van de carnavalswagen.

Hun lijfspreuk is: 'Met de Zündapp in de hook en de caravan op stal, loat wie de trompet ligg’n en viert wie onmeunig carnaval'