denslogo kl

  C.V. de Droadneggel & Schupp'ndrieters

Nieuws

Gala Droadneggel & Schuppendrieters als vanouds vol vermaak en talent

De eerste van de drie gala`s is achter de rug. Een geweldige galamiddag voor jong en oud vol zang, buuts en dans. Markies Paul II en Sik Gerard zagen maar liefst 43 artiesten en medewerkers op het podium voorbijkomen. Een middag vol vermaak en plezier.

Het openingslied werd gezongen door Sylvia Bosch. Door ziekte viel de oorspronkelijke zangeres uit en werd het nog even een uitdaging. Maar onze oude rot in het vak Sylvia heeft dit fantastisch opgelost.

De dans werd verzorgd door de dansmarietjes van de Kaampspiekers en de dansmarietjes van de Droadneggel & Schuppendrieters sprankelden in een prachtige dansshow met als thema Wonderland.

Feestelijke meezingers werden gezongen door Spass muss Sein en Schupp’n Neggel FM. Het volle stemgeluid van Gert Jan Roesthuis klonk in de act Klok op Rock en debutante Anne Peters kreeg een geweldig applaus nadat ze Hey Jude en She`s got it ten gehore bracht.

Tranen van het lachen kwamen regelmatig voor in het publiek bij de buuts. In De Verkeerskwis lieten Rob Arends en Joost Busscher zien hoe de verkeersregels vooral niet gebruikt moeten worden. Teun Borggreve vertelt in Hamburger Speciaal een liefdesverhaal, helaas zonder happy end. Koen ten Dam  vertelt in Wat een Toestand over de toestanden bij hem thuis in een jong gezin. Cas Bruns en Stef Schuurman bespreken de perikelen van het afgelopen jaar op hilarische wijze.

In Oale Leu werd de toekomst in een verzorgingstehuis op een ludieke wijze ten tonele gebracht.

En de hilarische playback act Aj  d’r toch bint werd gebracht door een aantal raad van 11 leden.

De gala werd aan elkaar gepraat door galapresident Raymond Arens en muzikaal vermaak tussendoor kwam van de Bergvennenkapel.

Alles geleid door een hechte galacommissie met in het speciaal Irma Teders, al meer dan 25 jaar actief als artiest en vervolgens als galacommissielid.