denslogo kl

  C.V. de Droadneggel & Schupp'ndrieters

Nieuws

De drie gala`s van Lattrop- Breklenkamp zijn achter de rug. Geweldige gala’s voor jong en oud, vol zang, buuts en dans. Markies Rob II en Sik Paul zagen maar liefst 53(!) artiesten en medewerkers op het podium voorbijkomen.

Het weer was vrijdagmiddag enigszins grijs, maar de kindercarnavalsoptocht van De Droadneggel & Schupp’ndrieters gaf de nodige kleur aan het dorp Lattrop. Kleurrijke wagens en mooi verklede kinderen zorgden voor een succesvolle optocht, waarin ook de markiezenwagen van markies Rob II (Veldhuis) meereed.

Na afloop van de optocht ging het kindercarnaval nog even door in de plaatselijk sporthal. Met als hoogtepunt uiteraard de bekendmaking van de prijswinnaars door de jury. De eerste prijs ging naar ‘de Poppenkast’ van de familie Ten Dam. Plaats twee was voor Cas Scholte Lubberink met zijn legerskelter. De derde prijs was voor ‘De Klos’ van de familie van markies Rob.

Carnaval is een geweldig feest voor en door de inwoners van Lattrop-Breklenkamp, georganiseerd door C.V. de Droadneggel & Schupp'ndrieters.

Een jaarlijks terugkomend onderdeel van dit carnavalsfeest is de 'Schupp’neggel van het jaar'. Een onderscheiding die wordt toegekend aan één of meerdere personen die zich op vrijwillige basis inzetten voor Lattrop-Breklenkamp. Dat kan zijn in het verenigingsleven, sportclub, ouderenwelzijn of
op welke manier dan ook. 20240120 Opening residentie Hofauto beste Schuppneggel en jeugdhoogheden 143

Gisteravond bracht het bestuur een kleine attentie aan de jeugdhoogheden van de Kaampspiekers: Prinses Suus en adjudanten Filou, Anne en Niene. Nogmaals van harte gefeliciteerd, namens de Droadneggel en Schupp’ndrieters! 🎉🎭

Jeugdhoogheden van de Kaampspiekers

En voor je het weet is het alweer carnaval!

Ook dit jaar kun je weer raden wie onze nieuwe Markies zal worden! Hiervoor kun je het formulier invullen bij Gasterij de Smid.

Hier volgt de cryptische omschrijving:

  • Hij kijkt erop maar ziet hem niet.
  • Voor Twente staat hij op.
  • Hij is de middelste van de drie.
  • Hij heeft geen last van hoog water.

Wie wordt de nieuwe Markies?

Denk jij het te weten?

Wat kunnen we trots zijn op dit resultaat!!

1e prijs kleine wagens!!

'Na 1001 nachten met Aladdin, gaat Lattrop vliegend het carnaval in!'

De eerste van de drie gala`s is achter de rug. Een geweldige galamiddag voor jong en oud vol zang, buuts en dans. Markies Paul II en Sik Gerard zagen maar liefst 43 artiesten en medewerkers op het podium voorbijkomen. Een middag vol vermaak en plezier.

Helaas zit de donderdag helemaal vol, maar voor de vrijdag zijn er nog enkele kaarten beschikbaar.
Om te reserveren kan er een mail gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

•Voor de woensdagmiddag is reserveren niet nodig

galakaarten

Pagina 1 van 2