• Markies Ivo de Eerste
 
Als laatste hoogheid in de gemeente Dinkelland is als 38ste Markies van de Droadneggel & Schupp’ndrieters Ivo Koehorst tevoorschijn gekomen.
 
Ivo, 41 jaar, is getrouwd met Marieke. Samen hebben ze 2 zonen en een dochter: Jens, Dries en Suus. Ze wonen in de Körnmos, noaber van de Wagenbouwers van de Droadneggel en Schuppendrieters.
Ivo is de 2e hoogheid binnen het gezin, zijn oudste zoon Jens ging hem voor als prins bij de Kaampspiekers.
Ivo is al jaren actief binnen de carnaval, achter het gordijn, als toneelmeester. In het dagelijks leven is hij planner bij SCS in Ootmarsum. In zijn vrije tijd zit hij graag op de racefiets bij RTC Twente.
Zijn sik is Wilfried Monnikhof. Hij is 50 jaar en getrouwd met Daniëlle. Samen hebben ze 2 zonen; Timo en Luka. Wilfried is monteur bij Vossebeld in Oldenzaal.
In zijn vrije tijd is deze sik wagenbouwer bij de Speklappen en te vinden op de klootschietbaan. Met zijn eigen team of als leider van het jeugdteam waar ook Jeugdprins Jens bij zit.
 
 Markies Ivo de Eerste  MarkiesEnSik 2
 

De lijfspreuk van Markies Ivo 1e en sik Wilfried is: Met de Fiets en de Kloat aan de kant, springt wie met Carnval oet de band.

 
 
 
Met de Fiets en de Kloat aan de kant, springt wie met Carnaval oet de band
Rabobank Denekamp,  IBAN: NL86 RABO 0127 2904 43

Kamer van Koophandel Enschede: 40076501