• Markies Ivo de Eerste
 
DROADNEGGEL & SCHUPP’NDRIETERS
 
Opkomst nieuwe Markies in Lattrop
Op vrijdag 7 februari wordt in Lattrop de nieuwe Markies bekend! Iedereen is die avond vanaf 20.00 uur van harte welkom bij Gasterij De Smid. Eerst worden Markies Erik I en Sik Clemens afgevoerd en daarna volgt er een show van de technische commissie waarna de nieuwe Markies bekend wordt gemaakt.
 
Wie wordt de nieuwe Markies in Lattrop?
Om alvast een tipje van de sluier op te lichten, hebben we hierbij de cryptische omschrijving:
 
* Hij doet alsof hij het doet.
* Met kat 1 poes minder.
* Vlugge vingers.
* Hij geniet van dubbele bescherming.
* Van 14 tot 13.
 
Denk je aan de hand van deze aanwijzingen te weten wie de nieuwe Markies wordt dan kun je een gokje wagen! Er staan kistjes met raadformulieren bij De Smid, Bakkerij Brunninkhuis en de kantine van het sportpark het Disserot in Lattrop. Meedoen kan tot uiterlijk 7 februari 17.00 uur.
 
Beste Schuppneggel 2020
Tijdens de opening van de residentie op zaterdag 8 februari wordt ook de beste Schuppneggel uitgereikt. Deze onderscheiding is voor iemand die zich op een bijzondere wijze inzet voor Lattrop-Breklenkamp. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom bij Gasterij De Smid om bij dit feest aanwezig te zijn.
Een groep van Oud Markiezen wil de Beste Schuppneggel op een bijzondere manier onderscheiden tijdens deze carnavalsperiode. Ook jullie kunnen meedenken wie deze bijzondere pluim verdient! Je kunt je voordracht inzenden tot 26 januari per e-mail aan Herman Haamberg: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of je kan het schriftelijk via het formulier inleveren bij De Smid, Bakkerij Brunninkhuis of de kantine van het sportpark het Disserot in Lattrop.
 
Kaartverkoop gala’s Lattrop
Op woensdagmiddag 19 februari om 13.30 uur, donderdagavond 20 februari om 19.30 uur en vrijdagavond 21 februari om 20.00 uur zijn de gala’s in Lattrop. Het belooft weer een spectaculaire happening te worden! Kaarten hiervoor zijn te koop op dinsdag 4 februari van 19.00 tot 19.45 voor donateurs en sponsoren. Vanaf 20.00 start de vrije kaartverkoop.
 
Optocht Lattrop
Op vrijdag 21 februari om 14.00 is de carnavalsoptocht door Lattrop, waarna we met zijn allen verder carnaval gaan vieren bij Sportpark het Disserot. We hopen op een grote opkomst en veel publiek langs de kant!
Binnenkort volgt bij de Dinkelland Visie ook ons programma! Daarnaast kun je ons volgen via onze website, Facebook en Instagram. Houd ons goed in de gaten!
 
We maken er samen een geweldig carnavalsjaar van! Tot in Lattrop!
 
Met de Fiets en de Kloat aan de kant, springt wie met Carnaval oet de band
Rabobank Denekamp,  IBAN: NL86 RABO 0127 2904 43

Kamer van Koophandel Enschede: 40076501